Skönhetsbehandlingar Nyköping

Sofias Skönhetslyx - Skönhetsbehandlingar i Nyköping. Unna dig lyx i vardagen, unna dig en skönhetsbehandling hos oss på Sofias Skönhetslyx i Nyköping! Vi erbjuder bland annat: LashLift med keratin, Tatuering - 3D Bryn, Singelfransar, Volymfransar med olika designer, Tandblekning m.m Välkommen till oss på Sofias Skönhetslyx i Nyköping!

Skönhetsbehandlingar i Nyköping | Sofias Skönhetslyx

Välkommen till
Sofias Skönhetslyx
Unna dig lyx i vardagen - Det förtjänar du!

I hjärtat av Nyköping erbjuder jag behandlingar inom kosmetisk tatuering, fransförlängning, 3D bryn, eyeliner tatuering m.m. Hos mig får du personlig service i toppklass, behandlingar som präglas av hög kvalitet och framförallt ett resultat som tar fram ditt bästa jag. Du hittar mina tjänster på Emmakliniken i Nyköping, där jag hyr in mig i ett rum.

Vill du förlänga dina fransar, få snygga ögonbryn eller kanske framhäva dina läppar genom läpptatuering? Då har du kommit rätt! Jag är certifierad permanent makeup-artist och kan konsten att ta hänsyn till varje kunds unika ansiktsdrag för att framhäva det som är vackrast hos just dig. Till charmiga Emmakliniken är du välkommen för en stunds vardagslyx, där jag ser till att du känner dig ompysslad och avslappnad.

Jag som är grundare av Sofias Skönhetslyx är sedan länge passionerat intresserad av skönhet, och fokuserar alltid på att ge mina kunder en oslagbar kombination av kvalitetsbehandlingar och personlig service. Som kund hos mig kan du känna dig trygg, förutom att ha arbetat som chef för en skönhetssalong så är jag även medlem och försäkrad genom skönhetsförbundet SHSF. Det är ett löfte att mina behandlingar når upp till både mina, dina och branschens krav så att du känner dig ny och vacker när du lämnar kliniken.


Sofias Skönhetslyx finns även på Facebook, titta in och gilla mig! Är du nyfiken på min Instagram? Gå in på Instagram för att se mina arbeten.

Öppetider
Måndag-Fredag 9-17 
Helger stängt

Klicka här för att boka direkt online!

Kontakt
Tel. 0735 50 72 38
Email.
skonhetslyx@gmail.com
Hemsida. www.skonhetslyx.com

Adress
Västra Kvarngatan 20, 611 31 Nyköping

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information