Microcement Nyköping

Microcement i Nyköping. Behöver ni hjälp med att göra om ert golv eller väggar? Kontakta då oss på Prima Måleri & Design. Vi kan erbjuda våra kunder microcement vid renovering av er bostad. Microcement tillsätts i färgpigment och ger en rå och urban känsla för ert golv eller väggar

Microcement Nyköping | Prima Måleri & Design Nyköping
Prima Måleri&Design Nyköping AB

Microcement Nyköping | Prima Måleri & Design Nyköping

Välkommen till Prima Måleri & Design

Microcement har blivit populärt inom heminredning, när man vill skapa en mer rå och urban look. Microcement eller microbetong som det också kan kallas för, är i grund och botten cementpulver och vatten som tillsätts färgpigment. Microcementen är ett mindre lager av cement, som kan påföras i stort sett alla typer av ytor. Microcement används mestadels i beläggning på golv, men kan även användas till väggar, trappor, bordsskivor och i badrum.

Ingen renovering är den andra lik, därför är Ni varmt välkomna att höra av Er vid frågor eller för att boka ett kostnadsfritt besök så kan vi gemensamt komma fram till det bästa alternativet för just Er renovering eller nybyggnation.

Offerten är självklart kostnadsfri.


Prima Måleri&Design Nyköping AB
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information