alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster

MIO SCOOP TV-BÄNK I NYSKICK – KOM MED BUD!

MIO SCOOP TV-BÄNK I NYSKICK – KOM MED BUD!
HEJ!

Jag försäljer härmed en stycken MIO Scoop TV-bänk med måtten 80 cm x 40 cm. Nypris var 1995 kr, men jag sätter inget pris, utan ger dig chansen att komma med ett (realistiskt) bud!

TV-bänken är i absolut nyskick, inte minsta repa eller skada finns då jag varken har husdjur eller barn samt är pedant och har varit mycket, mycket rädd om den – därav att jag aldrig kommer att acceptera ett skambud.

Notera att denna produkt har utgått ur MIOs sortiment, det finns endast ett exemplar kvar i hela landet på MIO Malmö Fosie (Jägersro), som då kostar 1995 kr.

TV-bänken finns att hämta på Brandholmen i Nyköping. Jag önskar endast ta emot betalning via Swish, jag vill inte krångla med kontanter.

Vi hörs, och ha en fin dag!

Bästa hälsningar,
Martin ute på Brandholmen i Nyköping
26 mars
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor. Jag förstår, stäng denna information
Ibland blir allt inte riktigt som man hade tänkt sig. Mellan kl 17:20 den 15/6 och 18:40 den 16/6 upplevde vi ett totalstopp på grund av ett haveri hos vår serverleverantör. Katastrofen var så omfattande att vi tyvärr tappat data om alla nya, ändrade och borttagna annonser som skedde under fredagen den 15e. Vi jobbar på ytterligare åtgärder för att liknande incidenter inte ska inträffa igen och hoppas det inte ställer till för mycket besvär. Jag förlåter er, stäng denna information